За Нас

  Имате нужда от рекламни сувенири?

Е, ние сме насреща …

 

Giftso.BG е един от най-добрите доставчици на рекламни сувенири и подаръци за компании, които имат нужда от качествени и иновативни бизнес решения за своите цели. Не става въпрос само за поръчка и доставка на промоционални материали, но и за консултации с нашите търговци, за да ви предоставим най-практичните, креативни и ефективни решения и да получите най-добрата възвращаемост на вашите инвестиции.

Рекламната ни агенция работи с един от най-добрите и доказани европейски и китайски доставчици и производители на рекламни материали и сувенири затова сме сигурни, че можем да предложим нови възможности на нашите потенциални и настоящи клиенти. Ако ни се доверите ви гарантираме свеж и проактивен подход към разбирането на вашите бизнес и маркетингови цели.


Сувенирната реклама е изключително силен инструмент за отвърждаване на Вашето име или дейност пред настоящи или бъдещи клиенти, както и бизнес партньори. Подаряването на рекламни сувенири масово се ползва при семинари, рекламни събития, празници и други. Рекламна агенция Giftso.BG предлага на своите клиенти печат на рекламни сувенири. При нас може да откриете множество видове сувенири като рекламни бележници и тефтери, рекламни хартиени торбички, рекламни флашки, рекламни тениски, рекламни чадъри и дъждобрани и още много рекламни продукти и аксесоари с които лесно и бързо да популяризирате Вашия бизнес и марка!

И не забравяйте, че ние ще отпечатаме Вашата корпоративна идентичност, лого или надпис на всеки избран от вас рекламен продукт като изберем най-подходящия за вас печат. Ние предлагаме: тампонен печат, ситопечат, трансферен печат, дигитален печат, сублимация, лазерно гравиране, бродерия и поставяне на дигитален етикет. Всичко от което се нуждаете за Вашата реклама ще го намерите при нас!